Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

COLOFON

 

De website Smakelijk Eten Zonder Zout.nl (voorheen Erna's Ongezouten Website) verstrekt geheel belangeloos informatie en recepten aan mensen die minder zout willen of moeten eten. De website is een particulier initiatief en wordt beheerd door vrijwilligers zonder professionele achtergrond.

Initiatief: Erna Boertien - Veuger
Redactie: Rolf Tjassens, Rudy Boertien
E-mail:
Postadres: Hoofdstraat 24, 9491 AG Zeijen (Drenthe / Nederland)
Financiering:

Alle activiteiten voortkomend uit de website worden gefinancierd uit eigen middelen.
De website heeft geen financiële binding met andere organisaties en wordt niet gesponsord.

Bij Smakelijk Eten Zonder Zout.nl gaat het niet om geld, het gaat om mensen. Je eigen vaardigheden en kwaliteiten inzetten om anderen te helpen. Wilt u uw waardering tonen laat dan een reactie achter op de sociale media, in ons gastenboek of stuur een persoonlijk berichtje.

Afbeeldingen: Bij de recepten plaatsen we foto's om een beter sfeerbeeld te geven. Niet alle getoonde foto's zijn gemaakt van het daadwerkelijk omschreven recept. De foto's geven dan een soortgelijk gerecht of een ingrediënt van het gerecht weer.
De foto's zijn zelf gemaakt, gekocht, hebben een Creative Commons licentie of zijn gevonden op het internet in het "publiek domein" dus rechtenvrij.
Foto's van producten zijn zelf gemaakt of zijn met toestemming van de fabrikant gebruikt.
Eigendomsrechten: De intellectuele eigendomsrechten van de informatie en materialen op deze website berusten bij de redactie van deze website, bij haar licentiegevers of bij de mogelijke adverteerders, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website te verveelvoudigen, te bewerken of openbaar te maken, in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie.

Bezoekers van deze website sturen regelmatig recepten, foto's en andere informatie naar de redactie van deze website om deze op de site te laten publiceren. De redactie kan niet nagaan wie de rechtmatige eigenaar van deze informatie is. De redactie gaat ervan uit dat de informatie die door derden wordt verstrekt niet onderhevig is aan enig gebruiksrecht.
Mocht er onverhoopt informatie op de website staan waarvan u de gebruiksrechten heeft, meldt dit dan direct aan de redactie!
De redactie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het onbewust plaatsen van informatie, waarop een copyright van toepassing zou zijn.
Interactiviteit: Door het gebruik van het gastenboek op deze website kunnen bezoekers een reactie, vraag of een mening achterlaten. De redactie van deze website is niet verantwoordelijk voor deze, door derden achtergelaten informatie.
De redactie behoudt zich wel het recht voor bepaalde ongepaste woorden en/of reacties zonder voorafgaand bericht te maskeren of te verwijderen.
Heeft u gegronde redenen om de, door u geplaatste reactie te willen verwijderen, dan graag schriftelijk contact op nemen met de redactie.
Cookie informatie: Lees hier de wettelijk verplichte informatie over het gebruik van cookies en uw online privacy.
Disclaimer: De geldende disclaimer op deze website.
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
29-06-2020