
VOEDINGSWAARDE ZACHTE VLAAI, BODEM MET BAKKERSROOM
| Zachte vlaai, bodem met bakkersroom | |
| Productgroep, omschrijving | Gebak en koek |
| Productcode (NEVO) | 2778 |
| Product omschrijving (NEVO) | Vlaai zachte bodem m bakkersroom |
| Fabrikantnaam | |
| Commentaarregel (NEVO) | Per 100g. div soorten vlaaien van merk multivlaai |
| Bron voedingswaarden | NEVO |
| Energie (kcal) | 252 |
| Energie (kJ) | 1057 |
| Eiwit, totaal (g) | 3.5 |
| Vet, totaal (g) | 12.5 |
| Som van de vetzuren (g) | 11.4 |
| Vetzuren totaal verzadigd (g) | 7.3 |
| Vetzuren enkelv onverz cis (g) | 3.2 |
| Vetzuren meerv onverz (g) | 0.9 |
| Cholesterol (mg) | 16.0 |
| Koolhydraten, totaal (g) | 30.8 |
| Calcium (mg) | 59 |
| Fosfor (mg) | 95 |
| IJzer, totaal (mg) | 0.5 |
| Natrium (mg) | 162 |
| = Zout (mg) | 405 |
| Kalium (mg) | 115 |
Voedingswaarden per 100 gram "Zachte vlaai, bodem met bakkersroom".
De voedingswaarden zijn afkomstig uit het Nederlands Voedingsstoffenbestand versie 2011/3.0 van het RIVM
De getoonde informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.
https://smakelijketenzonderzout.nl/voedingswaarde/6858/zachte-vlaai-bodem-met-bakkersroom


