
VOEDINGSWAARDE WENER VLAAI, BODEM MET BAKKERSROOM
Wener vlaai, bodem met bakkersroom | |
Productgroep, omschrijving | Gebak en koek |
Productcode (NEVO) | 2777 |
Product omschrijving (NEVO) | Vlaai wener bodem m bakkersroom |
Fabrikantnaam | |
Commentaarregel (NEVO) | Per 100g. div soorten vlaaien van merk multivlaai |
Bron voedingswaarden | NEVO |
Energie (kcal) | 295 |
Energie (kJ) | 1235 |
Eiwit, totaal (g) | 4.1 |
Vet, totaal (g) | 16.0 |
Som van de vetzuren (g) | 14.6 |
Vetzuren totaal verzadigd (g) | 9.1 |
Vetzuren enkelv onverz cis (g) | 3.9 |
Vetzuren meerv onverz (g) | 1.0 |
Cholesterol (mg) | 16.0 |
Koolhydraten, totaal (g) | 33.0 |
Calcium (mg) | 58 |
Fosfor (mg) | 126 |
IJzer, totaal (mg) | 0.5 |
Natrium (mg) | 166 |
= Zout (mg) | 415 |
Kalium (mg) | 108 |
Voedingswaarden per 100 gram "Wener vlaai, bodem met bakkersroom".
De voedingswaarden zijn afkomstig uit het Nederlands Voedingsstoffenbestand versie 2011/3.0 van het RIVM
De getoonde informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.
https://smakelijketenzonderzout.nl/voedingswaarde/6857/wener-vlaai-bodem-met-bakkersroom