VOEDINGSWAARDE GEBAKKEN SAMBAL
Gebakken sambal | |
Productgroep, omschrijving | Kruiden en specerijen |
Productcode (NEVO) | 1234 |
Product omschrijving (NEVO) | Sambal gebakken |
Fabrikantnaam | |
Commentaarregel (NEVO) | Per 100g. conimex; sambal badjak, brandal, manis |
Bron voedingswaarden | NEVO |
Energie (kcal) | 354 |
Energie (kJ) | 1465 |
Eiwit, totaal (g) | 5.0 |
Vet, totaal (g) | 30.0 |
Som van de vetzuren (g) | 28.8 |
Vetzuren totaal verzadigd (g) | 4.6 |
Vetzuren enkelv onverz cis (g) | 6.7 |
Vetzuren meerv onverz (g) | 17.4 |
Cholesterol (mg) | 0.0 |
Koolhydraten, totaal (g) | 15.5 |
Calcium (mg) | 97 |
Fosfor (mg) | |
IJzer, totaal (mg) | 0.5 |
Natrium (mg) | 1850 |
= Zout (mg) | 4625 |
Kalium (mg) | 487 |
Voedingswaarden per 100 gram "Gebakken sambal".
De voedingswaarden zijn afkomstig uit het Nederlands Voedingsstoffenbestand versie 2011/3.0 van het RIVM
De getoonde informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.
https://smakelijketenzonderzout.nl/voedingswaarde/5830/gebakken-sambal