
VOEDINGSWAARDE AMANDELPUDDING MET KERSENSAUS
Amandelpudding met kersensaus | |
Productgroep, omschrijving | Melk en melkproducten |
Productcode (NEVO) | 941 |
Product omschrijving (NEVO) | Pudding amandel- m kersensaus |
Fabrikantnaam | |
Commentaarregel (NEVO) | Per 100g |
Bron voedingswaarden | NEVO |
Energie (kcal) | 107 |
Energie (kJ) | 453 |
Eiwit, totaal (g) | 2.7 |
Vet, totaal (g) | 1.9 |
Som van de vetzuren (g) | 1.8 |
Vetzuren totaal verzadigd (g) | 1.3 |
Vetzuren enkelv onverz cis (g) | 0.5 |
Vetzuren meerv onverz (g) | 0.1 |
Cholesterol (mg) | 4.0 |
Koolhydraten, totaal (g) | 19.8 |
Calcium (mg) | 94 |
Fosfor (mg) | 55 |
IJzer, totaal (mg) | 0.2 |
Natrium (mg) | 38 |
= Zout (mg) | 95 |
Kalium (mg) | 86 |
Voedingswaarden per 100 gram "Amandelpudding met kersensaus".
De voedingswaarden zijn afkomstig uit het Nederlands Voedingsstoffenbestand versie 2011/3.0 van het RIVM
De getoonde informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.
https://smakelijketenzonderzout.nl/voedingswaarde/5680/amandelpudding-met-kersensaus