VOEDINGSWAARDE RAUWE MATIG VETTE VIS (>2-10 G VET), GEMIDDELDE WAARDE
Rauwe matig vette vis (>2-10 g vet), gemiddelde waarde | |
Productgroep, omschrijving | Vis |
Productcode (NEVO) | 115 |
Product omschrijving (NEVO) | Vis matig vet >2-10 g vet gem rauw |
Fabrikantnaam | |
Commentaarregel (NEVO) | Per 100g. tarbot, brasem, karper, schar, (zalm)forel, baars, poon |
Bron voedingswaarden | NEVO |
Energie (kcal) | 101 |
Energie (kJ) | 425 |
Eiwit, totaal (g) | 17.8 |
Vet, totaal (g) | 3.3 |
Som van de vetzuren (g) | 2.9 |
Vetzuren totaal verzadigd (g) | 1.0 |
Vetzuren enkelv onverz cis (g) | 1.0 |
Vetzuren meerv onverz (g) | 0.7 |
Cholesterol (mg) | 70.0 |
Koolhydraten, totaal (g) | 0.0 |
Calcium (mg) | 20 |
Fosfor (mg) | 350 |
IJzer, totaal (mg) | 1.9 |
Natrium (mg) | 52 |
= Zout (mg) | 130 |
Kalium (mg) | 450 |
Voedingswaarden per 100 gram "Rauwe matig vette vis (>2-10 g vet), gemiddelde waarde".
De voedingswaarden zijn afkomstig uit het Nederlands Voedingsstoffenbestand versie 2011/3.0 van het RIVM
De getoonde informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.
https://smakelijketenzonderzout.nl/voedingswaarde/5068/rauwe-matig-vette-vis-2-10-g-vet-gemiddelde-waarde