VOEDINGSWAARDE RAUWE MAGERE VIS (0-2 G VET), GEMIDDELDE WAARDE
Rauwe magere vis (0-2 g vet), gemiddelde waarde | |
Productgroep, omschrijving | Vis |
Productcode (NEVO) | 114 |
Product omschrijving (NEVO) | Vis mager 0-2 g vet gem rauw |
Fabrikantnaam | |
Commentaarregel (NEVO) | Per 100g. kabeljauw, schol, rog, snoek(baars), bot, tong(schar), kool-/schelvis |
Bron voedingswaarden | NEVO |
Energie (kcal) | 90 |
Energie (kJ) | 381 |
Eiwit, totaal (g) | 20.1 |
Vet, totaal (g) | 1.1 |
Som van de vetzuren (g) | 0.9 |
Vetzuren totaal verzadigd (g) | 0.2 |
Vetzuren enkelv onverz cis (g) | 0.2 |
Vetzuren meerv onverz (g) | 0.3 |
Cholesterol (mg) | 75.3 |
Koolhydraten, totaal (g) | 0.0 |
Calcium (mg) | 14 |
Fosfor (mg) | 173 |
IJzer, totaal (mg) | 0.6 |
Natrium (mg) | 86 |
= Zout (mg) | 215 |
Kalium (mg) | 251 |
Voedingswaarden per 100 gram "Rauwe magere vis (0-2 g vet), gemiddelde waarde".
De voedingswaarden zijn afkomstig uit het Nederlands Voedingsstoffenbestand versie 2011/3.0 van het RIVM
De getoonde informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.
https://smakelijketenzonderzout.nl/voedingswaarde/5067/rauwe-magere-vis-0-2-g-vet-gemiddelde-waarde