MINDER ZOUT RECEPT: VLEESBOUILLON
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
Hoeveelheden voor 4 personen.
- 200 gram runderpoelet
- 1 mergpijpje
- 1 kwart ui
- 1 wortel
- peterselie
- selderij
- tijm
- foelie
- laurier
- peperkorrels
- 1000 ml. water
Bereidingswijze
Zet het vlees, het mergpijpje, de in stukken gesneden ui en wortel, de kruiden en specerijen op met 1 liter koud water.
Breng het geheel langzaam aan de kook en laat de bouillon twee en half tot drie uur trekken.
Zeef de bouillon door een vochtige doek en vul de bouillon aan met water tot 1 liter.
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.