MINDER ZOUT RECEPT: VARKENSHAAS MET CHAMPIGNON-ROOMSAUS
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
- 200 gram varkenshaas
- peper
- 1 eetlepel natriumarme vloeibare boter
- 50 gram champignons
- 1 kleine ui
- 50 ml. kookroom
Bereidingswijze
Kruid het vlees met de peper en bak deze ongeveer 15 minuutjes in de hete boter.
Haal het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie.
Bak de fijngesneden ui en champignons in de achtergebleven boter.
Voeg al roerende de room toe.
Snijd het vlees in plakjes en giet de saus erover.
ONTVANGEN REACTIES
- Het is een heerlijk recept.
- Heerlijk recept ik maak het bijna iedere week wel een keer en dan met gebakken aardappeltjes heerlijk.
- Het is een heerlijk recept. Ik heb er bloemkool en gebakken aardappels bij gedaan. Mijn man moet zoutloos eten. Ikzelf niet en vind het zo ook erg lekker.
- Het is een heerlijk recept ik heb er sperzieboontjes bij gedaan en gebakken aardappelen wel zo lekker.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.
Varkenshaas met champignon-roomsaus
Minder zout recept, passend in een zoutloos of zoutbeperkt dieet