MINDER ZOUT RECEPT: TIRAMISU
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
- 1 eetlepel oploskoffie
- 175 ml. kokend water
- 2 eetlepels basterdsuiker
- 1,5 eetlepel cognac of amaretto
- 225 gram vanillevla
- 1 kuipje mascarpone (250 gram)
- 100 ml. creme fraiche
- 100 gram lange vingers
- cacaopoeder om te bestuiven
Bereidingswijze
Vermeng de koffie, kokend water, suiker en cognac of amaretto in een ondiepe schaal.
Klop vanillevla, mascarpone en crème fraiche door elkaar.
Doop de lange vingers in het koffiemengsel zodat ze goed doorweekt.
Leg de helft in een laag op de bodem van een schaal.
Schep de helft van het vlamengsel op de lange vingers.
Leg hierop de overgebleven lange vingers en schep het resterende vlamengsel erop.
Bestuif vlak voor het opdienen met cacaopoeder.
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.