MINDER ZOUT RECEPT: STAMPPOT RAUWE ANDIJVIE
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
Hoeveelheden voor 4 personen.
- 1,2 kg kruimige aardappelen
- 100 ml. halfvolle melk
- 25 gram vloeibare boter
- 500 gram andijvie
- 2 eetlepels crème fraîche (bekertje)
- peper
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Vervolgens in 20 minuten gaar koken en het water afgieten.
Voeg de melk en boter toe en stamp de aardappelen tot puree.
Zet de pan op laag vuur en meng de andijvie er in delen door.
Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper.
ONTVANGEN REACTIES
- Het is een heerlijk recept er mogen meer van die recepten met aardappelen komen. bedankt.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.
Stamppot rauwe andijvie
Minder zout recept, passend in een zoutloos of zoutbeperkt dieet