MINDER ZOUT RECEPT: SAMBAL OELEK
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
Hoeveelheden voor ca. 120 ml.
- 140 gram Spaanse peper
- 1 eetlepel limoensap
- olie
Bereidingswijze
De pepers met een vijzel (of keukenmachine) fijnmalen.
Voeg de limoensap naar smaak toe.
Omdat de sambal niet lang houdbaar is, is het beter is slechts om een deel van de ingredienten te gebruiken.
Afgedekt met klein laagje olie, in gesloten potje, is de sambal een paar dagen in koelkast te bewaren.
Vóór gebruik giet u dan eerst de olie eraf; na gebruik olie weer toevoegen!
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.