MINDER ZOUT RECEPT: PASTA MET PESTO
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 2 teentjes knoflook
- 12 blaadjes basilicum
- 50 ml olijfolie
- 150 gram spaghetti
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op laag vuur tot ze een kleurtje krijgen.
Maak de pijnboompitten, knoflook en basilicum fijn.
Voeg al roerend de olie toe.
Kook intussen de spaghetti in ruim water net gaar en giet af.
Verdun de pesto eventueel met een eetlepel kookwater en meng door de spaghetti.
Serveer op warme borden.
De bereidingstijd is ongeveer 15 minuten
ONTVANGEN REACTIES
- "Prima pesto! Als er pesto in een ander recept voorkomt, gebruik ik dit recept erbij."
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.
Pasta met pesto
Minder zout recept, passend in een zoutloos of zoutbeperkt dieet