MINDER ZOUT RECEPT: NOTENPASTA VOOR OP STOKBROOD
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
- 100 gram Monchou
- 25 gram pecannoten
- 2 eetlepels Gembersiroop
- 3 bolletjes gember
Bereidingswijze
Maak alle ingrediënten fijn en meng het door elkaar.
Lekker op een sneetje stokbrood.
Met dank aan Arnoud Odink en Sjouke van Nouhuys.
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
NATRIUM/ZOUT BEREKENING
Het recept bevat volgens onderstaande berekening milligram natrium.
Om het vergelijkbare zoutgehalte te berekenen doet u het natriumgehalte x 2,5.
Dus hier geldt x 2,5 = 0 milligram ofwel gram zout.
Het vermelde natrium/zoutgehalte is een indicatie!
Gebruikt u zelf bij het bereiden van het gerecht andere (hoeveelheden) ingrediënten of eet u iets meer óf minder, dan zal dat de natriumhoeveelheid die u inneemt beïnvloeden!
Ingrediënt | Hoeveelheid | Gewicht | Na per 100 gram | Bevat Natrium |
MonChou | - | 100 gram | 250 mg | 250 mg |
Pecannoten | - | 25 gram | 1 mg | ~ mg |
Gembersiroop | 2 eetlepels | 20 gram | 50 mg | 10 mg |
Gember | 3 bolletjes | 30 gram | 50 mg | 15 mg |
Totaal natrium | 275 mg |
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.