MINDER ZOUT RECEPT: GOULASH MET RIJST
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
- 400 gram rundvlees
- boter, vloeibaar natriumarm
- 1 ui
- 1 grote paprika
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels tomatenpuree, natriumarm
- rijst
- zure room (naar smaak toevoegen)
Bereidingswijze
Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes.
Bak dit in de hete boter rondom bruin.
Voeg de fijngesneden ui en paprika toe en laat deze even meebakken.
Voeg de kruiden, de bloem, de tomatenpuree toe en meng alles goed.
Giet net zoveel water bij het mengsel totdat het vlees net onder staat.
Breng het geheel aan de kook en laat het vlees in 2 uur zachtjes gaar stoven.
Tenslotte de rijst koken en bij de goulash serveren.
Eventueel een lepel zure room erbij doen.
ONTVANGEN REACTIES
- "Lekker"
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.