MINDER ZOUT RECEPT: GEVULDE PEER MET WALNOTEN
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
Hoeveelheden voor 2 personen.
- 1 grote peer
- citroensap
- 15 gram walnoten
- 4 takjes bieslook
- 30 gram roomkaas light
- 1 theelepel honing
- peper
Bereidingswijze
Schil de peer, snijd hem doormidden en verwijder het klokhuis.
Druppel wat citroensap over de peer.
Leg de walnoten in een schone theedoek en sla ze klein.
Maak de bieslook schoon en knip of hak ze klein.
Vervolgens de noten en de bieslook door de roomkaas mengen en dit op smaak maken met honing en peper.
Vul de peer hiermee, en leg de peer helften op bordjes.
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.