MINDER ZOUT RECEPT: BIESLOOKFLENSJES MET SPINAZIE EN EI
Meer recepten met het trefwoord:
Benodigdheden
- 150 gram bloem gezeefd
- 2 eieren, rauw
- 4 eieren, hardgekookt, gepeld, gehalveerd
- vers gemalen peper
- 400 ml melk
- 3 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
- 25 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 600 gram spinazie, panklaar
- 100 gram roomkaas, naturel
Bereidingswijze
Klop van de bloem, eieren, melk en bieslook een glad beslag. Bak in een kleine koekenpan en een klontje boter en flensje aan beide kanten goudbruin. Bak zo in totaal 8 flensjes en houd ze even warm.
Verhit de olie in een wok, voeg de knoflook toe en roerbak de spinazie tot deze geslonken is.
Roer de roomkaas in gedeelten er door en laat deze smelten.
Voeg peper naar smaak toe.
Verdeel de spinazie over de flensjes, rol ze op en leg ze op 4 warme borden.
Leg op ieder flensje een half ei, garneer de bieslook en steek dit eventueel vast met een prikker.
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.