Als u een hart- of vaatziekte heeft, dan krijgt u mogelijk het advies om zoutbeperkt te eten. Vindt u het soms lastig om met weinig zout toch lekker te koken? Kom dan eens naar een kookworkshop van De Hart&Vaatgroep.
Wanneer:
De kookworkshop "Lekker koken zonder zout, ook met de feestdagen" zal op zaterdagmiddag 26 november, aanvang 14.30 uur plaatsvinden in het dr. Aletta Jacobs College, Laan v.d. Sport 4 in Hoogezand (gelegen aan de Kielsterachterweg / rechtdoorgaande weg van Stadskanaal naar Hoogezand).
Voor:
Hart- en vaatpatiënten en partners.
Door:
De hartfalenverpleegkundigen van Refaja ziekenhuis in Stadskanaal geven voorlichting over de veranderingen waarmee u als patiënt te maken krijgt en geven suggesties hoe u met deze leefregels om kunt gaan. Daarna vertelt een professionele kok over hoe u ondanks de zoutbeperking toch lekker en gezond kunt koken.
Aan de hand van speciaal samengestelde recepten kookt u met de andere deelnemers gezamenlijk een heerlijke maaltijd. Ter afsluiting volgt een buffet.
Kosten:
Voor leden en partners kost de workshop € 15 p.p. Niet-leden betalen € 20 p.p. (Dit is inclusief diner, drankjes). Alle deelnemers krijgen een kookschort cadeau.
Indien u ter plekke besluit lid te worden ontvangt u het kookboekje 'Koken met Smaak' van De Hart&Vaatgroep ter waarde van € 3,50 gratis en betaalt u alsnog de ledenprijs.
Opgave:
Vóór 10 november. Deelname op volgorde van aanmelding (max. 25 pers.). Indien vegetarisch, bij opgave s.v.p. doorgeven.
Aanmelden/Informatie: