Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKWORKSHOP LEKKER KOKEN ZONDER ZOUT

Als u een hart- of vaatziekte heeft, dan krijgt u mogelijk het advies om zoutbeperkt te eten. Vindt u het soms lastig om met weinig zout toch lekker te koken? Kom dan eens naar een kookworkshop van de Hart & Vaatgroep.
Waar:
Op zaterdag 27 november, aanvang 13.00 uur in het Bornego College, Beugel 68 te Heerenveen. (Deze locatie ligt op 5 minuten loopafstand van het station in Heerenveen).
Door:
De hartfalenverpleegkundigen van ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen geven voorlichting over de veranderingen waarmee u als patiënt te maken krijgt en geven suggesties hoe u met deze leefregels om kunt gaan. Daarna vertelt een professionele kok over hoe u ondanks de zoutbeperking toch lekker en gezond kunt koken. Aan de hand van speciaal samengestelde recepten kookt u met de andere deelnemers gezamenlijk een heerlijke maaltijd.
Ter afsluiting volgt een buffet.
Kosten:
Voor leden en partners kost de workshop € 15 p.p. Niet-leden betalen € 20 p.p. Alle deelnemers krijgen een kookschort cadeau. Indien u ter plekke besluit lid te worden ontvangt u het kookboekje ´Koken met Smaak´ van De Hart&Vaatgroep ter waarde van € 3,50 gratis en betaalt u alsnog de ledenprijs.
Opgave:
Vóór 10 november. Deelname op volgorde van aanmelding (max. deelname is 26 personen).
Opgave/Inlichtingen: Jolanda Klunder, e-mail:


Kookworkshop Lekker koken zonder zout
Natriumbeperkt dieet: Kookworkshop Lekker koken zonder zout
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2011-08-06 21:30:51