Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

OVERZICHT ZOUTARME PRODUCTEN

De vraag om méér informatie over zoutarme producten blijft maar terug komen. Ondanks dat we hier eerder nogal huiverig voor waren, gaan we er nu toch wél wat aan doen:

Een overzicht van de meest gangbare zoutarme producten mét de voedingswaarden! De grote vraag is en blijft, hoe zorgen we ervoor dat de informatie up-to-date blijft? 100% Garantie kan nooit gegeven worden... maar we hebben de productinformatie opgeslagen in een databasemodule waarbij de datum van controle wordt opgeslagen. Deze datum is ook zichtbaar in het productoverzicht. We gaan proberen met enige regelmaat deze producten te controleren en afhankelijk van het aantal gevonden verschillen de controle frequentie aanpassen.
U kunt hier ook bij helpen, ziet u een product die niet meer in de handel is of is de informatie is niet volledig? Laat het ons even weten! Maar ook een berichtje over andere producten die nog niet in het overzicht voorkomen zijn natuurlijk welkom.

Het overzicht is nog niet helemaal gereed, maar dat zal het ook wel nooit worden. Het is een dynamisch overzicht en zal van tijd tot tijd wijzigen.

Bekijk hier het overzicht met zoutarme producten »


Overzicht zoutarme producten
Natriumbeperkt dieet: Overzicht zoutarme producten
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2014-11-06 15:38:25