KOOKBOEK: ZOUTARME RECEPTEN
Met 170 verrukkelijke bereidingen
"De naam van de Gentse arts Dr. F.E. Vansteenhuyse, de schrijver van dit boek, is ongetwijfeld vele mensen vertrouwd. Ruim drie jaar al verzorgt hij in de weekbladen Het Rijk der Vrouw en Ons Volk de populaire rubriek 'Dokter wat mag ik eten?'.
- 170 Verrukkelijke recepten zonder zout vormen eigenlijk een pijnloze - en aangename - weg naar een zoutarme voeding.
- Onder deze recepten - van borrelhapjes tot wildgerechten - bevinden zich zowel gerechten voor alle dag als feestelijke bereidingen.
- Aangewezen voor hoge-bloeddruklijders, lijders aan nierkwalen, oedeem en zwaarlijvigheid, zwangere vrouwen en anderen die om gezondheidsredenen vaak zout uit hun voeding moeten weren.
- Verder geeft dit boek informatie over de 'zoutgevoelige aandoeningen', praktische zoutarme voedingsplannen voor elke maaltijd van de dag en overzichtelijke tabellen."
Auteur(s):
F.E. Vansteenhuyse
Uitgeverij:
Helios
Pagina's: 128
Jaar van uitgave: 1982
ISBN-10: 90-333-0051-6
Zoeken op ISBN-10
F.E. Vansteenhuyse
Uitgeverij:
Helios
Pagina's: 128
Jaar van uitgave: 1982
ISBN-10: 90-333-0051-6
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
Zoeken op ISBN-10
Zoutarme recepten
(Kook)boek voor een zoutloos dieet