Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKBOEK: SPICE WISE

Koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout

Puur natuur en barstensvol smaak

"Sensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten uit dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt.

Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren."

Verkrijgbaar op www.spicewise.nu »

Spice Wise
Auteur(s):

Organisatie:
SVH
Uitgeverij:
Bart Nijs producties BV

Pagina's: 198
Jaar van uitgave: 2015
ISBN-10: 9082315203
ISBN-13: 9789082315202

Verkrijgbaarheid:
Dit boek is nog (in de boekhandel) te koop! Met onderstaande link kunt u het boek op internet op zoeken.





« Terug naar de boekenkast

Spice Wise
(Kook)boek voor een zoutloos dieet
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2016-07-11 17:39:03