Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKBOEK: ONGEZOUTEN ZUIDERHOEK

Koken zonder zout

"Op een dag kreeg Olga's vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu?

Natuurlijk, Olga leerde met dit nieuwe regime te koken, maar bleef zich een beginner voelen. Omdat zij van steeds meer mensen om zich heen hoorde dat ook zij de zoutpot moesten laten staan, besloot ze samen met Ingrid Harms dit boek te maken, op smaak gebracht met tekeningen van Peter van Straaten. Naast de beginnersrecepten van Olga bevat dit boek interviews met zoutdeskundigen, recepten van sympathiserende kookexperts, en een aantal wetenswaardigheden over die grote boosdoener, zout."

Ongezouten Zuiderhoek
Auteur(s):

Uitgeverij:
Nijgh & Van Ditmar

Pagina's: 160
Jaar van uitgave: 2014
ISBN-10: 9038898738
ISBN-13: 9789038898735

Verkrijgbaarheid:
Dit boek is nog (in de boekhandel) te koop! Met onderstaande link kunt u het boek op internet op zoeken.





« Terug naar de boekenkast

Ongezouten Zuiderhoek
(Kook)boek voor een zoutloos dieet
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2016-07-11 17:41:30