KOOKBOEK: MINDER ZOUT, MEER SMAAK
Natrium- en cholesterolarme recepten
Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de De Hart & Vaatgroep. Zij delen hun 'zoutloze' ervaringen graag met u.
Het kookboek 'Minder zout, meer smaak' is een uitgave van De Hart & Vaatgroep in nauwe samenwerking met Trichis Publishing.
Arnoud Odink
Organisatie:
De Hart & Vaatgroep
Uitgeverij:
Trichis Publishing
Pagina's: 48
Jaar van uitgave: 2011
ISBN-13: 978-94-90608-28-6
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
Zoeken op ISBN-13