KOOKBOEK: LEKKER ZONDER ZOUT
Smakelijke en pittige recepten voor de warme maaltijd
Dat gezond eten niet zou samengaan met lekker eten, is een fabeltje. Als het voor de gezondheid nodig is minder zout te eten - en dat geldt voor heel veel mensen - is dat in het begin even wennen. Maar er zijn allerlei handige en simpele tips om elke dag te gebruiken. Hoe maak je de jus pittig? En op welke manier merk je bij het bereiden van bijvoorbeeld vis- en vleesgerechten eigenlijk niet eens meer dat de zoutpot er niet aan te pas is gekomen?
Lekker zonder zout staat boordevol met recepten voor de warme maaltijd. Ze zijn geschikt voor iedereen die bewust met z'n gezondheid om gaat. En de recepten passen in een natriumarm dieet dat u op medische indicatie volgt. Ze houden rekening met de adviezen van de behandelend arts en diëtist en bevatten onder meer suggesties voor combinatie met andere gerechten en variatietips.
Lekker zonder zout is een uitgave van de Nederlandse Hartstichting.
Anneke Geerts
Organisatie:
Nederlandse Hartstichting
Uitgeverij:
Kosmos-Z&K
Pagina's: 95
Jaar van uitgave: 2003
ISBN-10: 90-2154-361-3
ISBN-13: 978-90-2154-361-1
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
Zoeken op ISBN-10
Zoeken op ISBN-13