KOOKBOEK: KOOKBOEK
Koken met smaak
Veel hart- en vaatpatiënten krijgen het advies om de hoeveelheid zout in hun voeding te beperken. Dit zogenaamde natrium-beperkte dieet is niet altijd makkelijk. Door het weglaten van zout bij het koken smaakt het eten niet altijd zoals je gewend bent. Smakeloos...
Dat het eten ondanks de zoutbeperking toch lekker kan zijn bewijzen de recepten in dit boekje.
Dit boekje was verkrijgbaar bij de Hart & Vaatgroep, maar is niet meer leverbaar...
Organisatie:
De Hart & Vaatgroep
Pagina's: 20
Jaar van uitgave: 2011
De Hart & Vaatgroep
Pagina's: 20
Jaar van uitgave: 2011
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
Kookboek
(Kook)boek voor een zoutloos dieet