Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKBOEK: HEERLIJK ETEN ZONDER ZOUT

"Door een hartkwaal was Daniële Hermann van de ene op de andere dag gedwongen een streng zoutloos dieet te houden. Om te ontsnappen aan een levenlang flauw eten begon zij gerechten samen te stellen die niets meer te maken hebben met dieet-eten, maar alles met heerlijk eten!
Het eerste deel van haar boek geeft een overzicht van de voorwaarden van een natriumarm dieet, de vergissingen die vermeden moeten dienen te worden, lijsten van verboden en toegestane artikelen en vooral van de kruiden en specerijen die de recepten, ook zonder zout, volledig tot hun recht doen komen.
Het tweede deel bevat een overvloed aan recepten.
Haar boek is in de eerste plaats bedoeld voor mensen met hartkwalen, verhoogde bloeddruk en nier- of leverstoornissen. Het is echter ook bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen en kan bovendien nog velen van ons helpen op een verstandige manier te vermageren."

Heerlijk eten zonder zout
Auteur(s):

Uitgeverij:
C. de Vries-Brouwers, Antwerpen

Pagina's: 303
Jaar van uitgave: 1979
ISBN-10: 90-6174-153-X
ISBN-13: 978-90-6174-153-4

Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...

« Terug naar de boekenkast

Heerlijk eten zonder zout
(Kook)boek voor een zoutloos dieet
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2014-06-28 18:46:03