KOOKBOEK: HARTSTIKKE LEKKER
Voorkomen is beter dan genezen
"Minder suiker, vet en zout – en toch lekker eten!
De laatste tijd vond er in de medische wetenschap een belangrijke verschuiving plaats. De van oudsher slechte reputatie van vetten blijkt maar ten dele terecht. Recente studies laten zien dat met name ‘goede’ vetten heel belangrijk zijn voor onze gezondheid. Ook weten we nu dat naast slechte vetten ook zout en vooral suiker veel kwaad aanrichten.
Dit fris vormgegeven en op wetenschappelijke leest geschoeide kookboek staat boordevol gemakkelijke, gezonde maar vooral fijne recepten ter voorkoming van met name hart- en vaatziekten, nieraandoeningen en herseninfarcten.
Hartstikke lekker laat zien welke ingrediënten gemakkelijk te vervangen zijn voor gezondere varianten zonder concessies te doen aan smaak. Een verrassend lekker kookboek met ruim honderd recepten – niet alleen voor hart- en andere patiënten, maar voor iedereen: jong en oud, kerngezond en een beetje of chronisch ziek."
Annemieke Jansen en Janine Jansen
Uitgeverij:
Fontaine Uitgevers
Pagina's: 192
Jaar van uitgave: 2015
ISBN-13: 9789059566194
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is nog (in de boekhandel) te koop! Met onderstaande link kunt u het boek op internet op zoeken.
Zoeken op ISBN-13