KOOKBOEK: GEZOND ETEN OM JE CHOLESTEROL TE VERLAGEN
Het meest recente onderzoek over cholesterol en voeding, adviezen over de juiste voeding, tips voor de bereiding van de gerechten en suggesties voor het kopen van goede producten. Met meer dan honderd heerlijke recepten, die zijn samengesteld door een chef-kok en een diëtiste.
Alle recepten zijn voorzien van een overzicht met voedingswaarden, waaronder ook het natriumgehalte! Hierdoor is het boek ook bruikbaar voor mensen met een natriumbeperkt dieet.
Alle recepten zijn voorzien van een overzicht met voedingswaarden, waaronder ook het natriumgehalte! Hierdoor is het boek ook bruikbaar voor mensen met een natriumbeperkt dieet.
Auteur(s):
Daniel Green, Catherine Collins
Organisatie:
Stichting Bloedlink
Uitgeverij:
Inmerc b.v., Wormer
Pagina's: 143
Jaar van uitgave: 2007
ISBN-13: 978-90-6611-965-9
Zoeken op ISBN-13
Daniel Green, Catherine Collins
Organisatie:
Stichting Bloedlink
Uitgeverij:
Inmerc b.v., Wormer
Pagina's: 143
Jaar van uitgave: 2007
ISBN-13: 978-90-6611-965-9
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
Zoeken op ISBN-13
Gezond eten om je cholesterol te verlagen
(Kook)boek voor een zoutloos dieet