Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKBOEK: GEZOND EN LEKKER-KOOKBOEK

Stap voor stap naar een gezonde maaltijd

"Vandaag de dag zijn steeds meer mensen zich bewust van de relatie tussen voeding en gezondheid. Wij zijn wat we eten en een gezonde voeding is de basis van een algeheel gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, wil dit absoluut niet zeggen dat lekker eten dan voorgoed tot het verleden behoort. Het Gezond en Lekker-Kookboek bevat een overvloed aan verleidelijke en originele recepten voor ieders smaak. Er staan fantastische voorgerechten in zoals waterkerssoep of kipsateetjes, smakelijke hoofdgerechten als kip met appelroomsaus of gevulde zalmforel en de heerlijkste deserts, hapjes en drankjes.

De sleutel tot gezonde voeding is afwisseling en met meer dan 110 recepten kan de keus nooit moelijk zijn. Alle recepten zijn uitgebreid getest en worden op een duidelijke en overzichtelijke manier stap voor stap beschreven zodat het resultaat niet kan mislukken."

Een boek met vele cholesterol-arme, zoutarme, vitaminerijke, calorie-arme en suikervrije recepten.

Gezond en lekker-kookboek
Auteur(s):

Uitgeverij:
Tormont Publications Inc. Canada

Pagina's: 272
Jaar van uitgave: 1993
ISBN-10: 2-89429-193-0

Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
« Terug naar de boekenkast

Gezond en lekker-kookboek
(Kook)boek voor een zoutloos dieet
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2014-07-01 15:15:31