KOOKBOEK: ETEN MET PLEZIER (2009)
Kookboek voor nierpatiënten
Je hebt hoge bloeddruk en moet daarom zoutarm eten: is dat nog lekker? Je bent nierpatiënt en moet met van alles rekening houden: zit je dan nog wel voor je plezier aan tafel?
Ja, is het antwoord op beide vragen, eten blijft een plezier. Dit boek leert je omgaan met de beperkingen die een dieet met zich mee brengt en het bevat veel informatie over voedingsstoffen.
Jaarlijks kampen ongeveer een half miljoen mensen met hoge bloeddruk en dit kookboek is een steun in de rug om daar op smakelijke wijze iets aan te doen.
De met zorg samengestelde recepten (met smaakvolle foto's) variëren van Hollandse pot tot gerechten van ver over de grens. Per portie zijn ook de voedingswaarden vermeld. Dit alles staat garant voor veel kook- en leesplezier.
Op de bijbehorende website www.dieetinzicht.nl kun je onder andere de voedingswaarden van je persoonlijke dagmenu berekenen.
Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga
Organisatie:
Nier Stichting Nederland
Uitgeverij:
Inmerc b.v., Wormer
Pagina's: 160
Jaar van uitgave: 2009
ISBN-10: 9066119985
ISBN-13: 9789066119987
Verkrijgbaarheid:
Dit boek is nog (in de boekhandel) te koop! Met onderstaande link kunt u het boek op internet op zoeken.
Zoeken op ISBN-10
Zoeken op ISBN-13