Smakelijk eten zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

KOOKBOEK: DE LEKKERSTE RECEPTEN UIT DE GEZONDE KEUKEN

"Vrijwel iedereen weet tegenwoordig wel dat er een duidelijke samenhang is tussen voeding en gezondheid. Voedingsdeskundigen en diëtisten zijn het er unaniem over eens dat een uitgebalanceerd voedingspatroon een belangrijke bijdrage levert aan een goede gezondheid en menig artikel in krant of weekblad herinnert ons daar geregeld aan. Toch betekent een gezonde, verantwoorde voeding niet per definitie dat men niet meer mag of kan genieten van lekker eten. Al lijken de begrippen lekker eten en gezondheid met elkaar in tegenspraak. De lekkerste recepten uit de gezonde keuken bewijst het tegendeel, want door voor de gerechten de ingrediënten met zorg te kiezen en door de gerechten op een bijzondere wijze te bereiden, komt de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten beter tot zijn recht."

Een zéér uitgebreid boek met veel praktische informatie en met maar liefst 452 recepten. Alle recepten zijn voorzien van een voedingswaardetabel, inclusief natrium. Een aanrader!

De lekkerste recepten uit de gezonde keuken
Uitgeverij:
Reader's Digest

Pagina's: 336
Jaar van uitgave: 1993
ISBN-10: 9064073112

Verkrijgbaarheid:
Dit boek is niet meer nieuw te koop! Met onderstaande link kunt u het boek zoeken op veiling- en verkoopwebsites. Tweedehands kookboeken zijn soms voor enkele euro's te koop...
« Terug naar de boekenkast

De lekkerste recepten uit de gezonde keuken
(Kook)boek voor een zoutloos dieet
Mensen die minder zout willen óf moeten eten
2014-06-28 10:58:16