MINDER ZOUT RECEPT: KAASFONDUE
Meer recepten met het trefwoord:
benodigdheden
Hoeveelheden voor 4 personen
- halve eetlepel maïzena
- 2 teentjes knoflook
- 400 ml droge witte wijn
- 400 gram geraspte natriumarme kaas
- 150 gram geraspte belegen Maaslanderkaas
- diverse soorten brood en groentes
Bereidingswijze
Maak de maïzena met een heel klein beetje water aan.
Pel de knoflooktenen.
Breng de witte wijn in een fonduepan aan de kook.
Knijp de knoflooktenen met een pers uit boven de wijn.
Roer bij beetjes de kaas door de warme wijn.
Bind de kaasfondue met de maïzena.
Doop stukjes brood in de fondue.
U kunt ook stukjes voorgegaarde groente gebruiken, zoals bloemkool, paprika, wortel, champignon, enz.
ONTVANGEN REACTIES
Nog geen reactie ontvangen...
U kunt de eerste zijn, maak hiervoor gebruik van het formulier onderaan de pagina.
REACTIE FORMULIER
Wij horen graag wat u van dit recept vindt. Met uw reactie kunnen we de kwaliteit van recepten op de website op peil houden. Alvast bedankt!
Opmerking: Bij het verzenden van het bericht wordt óók uw IP-adres meegestuurd. Dit ter voorkoming van misbruik van dit formulier. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.